. Ma György napja van.
Első12345KövetkezőUtolsó (18)
In memoriam Gerő G. András

Elmet egy igaz barát...

 

Tovább a cikkre: --->>>

2014-01-16 23:37:06, Galéria Megtekintés
Kiállítás a Kocsis Szállón

Magyar Tibor hajléktalan festőművész tárlata.

 

Tovább a cikkre -->

2013-12-10 17:04:22, Galéria Megtekintés
Kéz kezet mos

A NAV-botrány ügyében tartott sajtótájékoztatót Varju László, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője, elnökségi tagja és pártigazgatója.

 

Tovább a cikkre -->

2013-11-29 13:04:55, Galéria Megtekintés
Libik György-díj Csillag Ádámnak

Csillag Ádám kapta meg a Nagy Imre Társaság budapesti szervezete által alapított Libik György-díjat, amelyet elsőként Andrassew Iván vehetett át.

 

A neves rendező-operatőr azt mutatja be, amit a közmédiában nem láthatunk: a valóságot. Ezek után természetes, hogy a közmédia támogatására szánt közel 80 milliárdból neki egy fitying se jut, ezért Donáth Ferenc, a Nagy Imre Társaság budapesti elnöke úgy rendelkezett, hogy a díjátadáson (is) gyűjtsenek Csillag Ádám számára, s ragaszkodott ahhoz, hogy az e célra kitett papírdoboz az első sorban legyen.

 

Csillag Ádám meghatottan köszönte meg a díjat, de vidámat nem tudott mondani. Helyette jött az, amit mindig a nézők elé tár: a valóság. Az, hogy a Facebookon kér pénzt a nézőitől. Utolsó erőfeszítésként megemlítette az empátia, az emberi nagyság egyik példáját: a kisboltost, akitől időnként akár fél éven át is hitelben vásárolhatta a tejet, zsemlét, fogkefét és vécépapírt. Ezt a kisboltost most agyvérzéssel ápolják...

 

...valószínűleg azért, mert a trafikmutyi áldozataként már nem árulhat cigarettát.

 

Csillag Ádám számlaszámai többek közt megtalálhatóak róla közölt előző írásunkban.

2013-11-20 22:44:03, Galéria Megtekintés
Monoklis tüntetés a Fehér Ház előtt

Vadai Ágnes és Szűcs Erika a Demokratikus Koalíció BÁTRAN NŐK! csoportjával addig nem hagyja abba az akciózást, amíg a volt fideszes "nőverő", Balogh József nem távozik a közéletből. A monoklis tüntetésen megjelent nők többsége monoklit festett vagy bekötözte magát, ezzel is tiltakozva nemcsak Balogh viselkedése, hanem általában a családon belüli erőszak ellen.

 

Tovább a cikkre -->

2013-11-18 21:29:20, Galéria Megtekintés
Első12345KövetkezőUtolsó (18)
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj m...
Bővebben >>