. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Gyerekcipők beltérre és óvodába
2021-12-15 12:31:34
 Gyerekcipők beltérre és óvodába

Gyerekcipők beltérre és óvodába

Éppen ezért érdemes a gyerekcipők kapcsán a lehető legjobb változatot választani beltérre és az óvodába egyaránt. Lássuk, mik közül válogathatunk!

 

Gyerekcipők beltérre és az oviba

 

Egy jó választás támogatja az egészséges lábboltozatot, illetve a későbbi egészséges tartást egyaránt. Egy rossz vétel azonban akár még deformációhoz is vezethet, hiszen a kicsiknek a lábfejét puha zsírpárna fedi, emiatt pedig szinte nincs is boltozat a talpukon. Ahhoz, hogy ez kialakulhasson, a szalagokat és az izmokat rendszeresen mozgatni kell. Nem véletlen kell hangsúlyt fektetni a napi tornára és a mozgásra. 

 

A gyerekcipő kínálat a borgonál is számos puha talpú darabból áll. Könnyű kiválasztani azt a típust, amely beltéren is megfelelően alakítja a kicsik végtagját. Ott van például a Geox MARIOkart Arzach Boy modell, amely egy csúcskategóriás márka egyik legsikeresebb kivitele. A 2021-re változásokon átment tépőzáras modell kiváló választásnak bizonyulhat benti viseletre, hiszen megfelelő alátámasztást nyújt, emellett pedig a bokát is védi az esetleges balesetektől. 


Milyen lábbelit válasszunk a kicsiknek?

 

A gyermek első lépéseit talán sosem felejtjük el, hiszen ezt követően elkezdi felfedezni a világot. Nem mindegy azonban, hogy miben teszi meg mindezt. A felemelő pillanatok után ideje elgondolkodni, hogyan is segíthetünk abban, hogy a lurkók lába a lehető legjobban tudjon fejlődni. Ilyenkor még sokat esnek és kelnek, azonban nem árt már beltérre is beszerezni legalább egy minőségi modellt. 

 

Később, amikor óvodába mennek, amúgy is szükség lesz benti cipellőre, amely megvédi őket és a talpukat a szanaszét hagyott játékoktól. Nagyon meghatározó tehát, hogy miben indulnak el először, hiszen az segíti majd őket abban, hogy az egyensúlyérzékük és a tartásuk is megfelelően alakulhasson ki. 

 

Benti lábbelik kislányok számára

 

Természetesen a BORGO a lányokról sem feledkezett meg, hiszen a készleten tartja a Skechers Twinkle Toes: Twi-Lites 2.0 Butterfly Wishes kivitelét, amely a 2021-es ősz egyik legnagyobb meglepetése volt. Ebben határok nélkül villoghatnak, a trendi és kényelmes típussal pedig igazi divatikonná válhatnak. Ezt a típust ráadásul egy LED-paneles orral egészítették ki, amely még egyedibbé teszi ezt az amúgy is különleges lábbelit.

 

További csajos élményért felel az S-Lights: Unicorn Dreams gyerek sportcipő, amely szintén a 2021-es őszi kollekció egyik nagy sikerű darabja. A memóriahabos kivitel gondoskodik a kicsik kényelméről, míg a LED-es panellel éjjel-nappal villoghatnak. A tökéletes hatást pedig az unikornis koronázza meg, ami miatt biztosan mindenki ilyet akar majd az óvodában. 

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>