. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Haldoklik a Fidesz kampánygépezete?
2013-06-04 00:56:23
Haldoklik a Fidesz kampánygépezete?

Haldoklik a Fidesz kampánygépezete?

Dióssi Csaba e-mailje úgy terjed az interneten, mint a középkorban a pestis, és semmivel kevésbé se undorító. Dunakeszi fideszes polgármestere arra szólítja fel a párt helyi aktivistáit, hogy szervezzenek Bajnai-ellenes tüntetést.

 

Dióssi Csaba levelét megírta. Alattomban szólította fel pártja aktivistáit, hogy Bajnai Gordon csütörtök este hatra szervezett fóruma előtt egy órával álljanak táblákkal, libahangú sípokkal a fórum miatt lezárt utca két végébe.

 

Bajnai Gordon, az Együtt 2014 elnöke a Radnóti Miklós Gimnáziumban (2120 Dunakeszi, Bazsanth Vince u. 10.) tart fórumot. A kisváros polgármestere – nagyfokú kulturáltságról, magyar nyelvismeretről és empátiáról téve tanúbizonyságot – helyesírási hibáktól hemzsegő ötletekkel látta el fanatikusait arra vonatkozóan, mit írjanak a transzparensekre.

 

Itt szólunk: eléggé jól érzékeljük, hogy Bajnai utónevét direkt írta kisbetűvel, azt azonban megjegyezzük, hogy személynév előtt kötelező kitenni a vesszőt. Annyira kötelező, hogy az általános iskola alsó tagozatán felhívják rá a figyelmet. Ami az empátiát illeti: a polgármester „tudni véli”, minek „örülne” Bajnai Gordon.

 

Nem készítettünk interjút az Együtt 2014 elnökével, de valószínűleg tényleg örül, ha nem is annak, amit a fórum napján szánnak neki.

 

Örülhet viszont annak, hogy már nemcsak a trafikkormány fél az ellenzéktől, hanem helyi szintű, alig jegyzett csatlósai is.

 

Örülhet annak is, hogy szivárog a fideszes kampánygépezet. Másképp a titkos levél nem terjedt volna el, csakis „tiszta” fideszes forrásból…

 

Hidassy Tóth Katalin főszerkesztő-helyettes jegyzete

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>