. Ma Izidor napja van.
Haldoklik a Fidesz kampánygépezete?
2013-06-04 00:56:23
Haldoklik a Fidesz kampánygépezete?

Haldoklik a Fidesz kampánygépezete?

Dióssi Csaba e-mailje úgy terjed az interneten, mint a középkorban a pestis, és semmivel kevésbé se undorító. Dunakeszi fideszes polgármestere arra szólítja fel a párt helyi aktivistáit, hogy szervezzenek Bajnai-ellenes tüntetést.

 

Dióssi Csaba levelét megírta. Alattomban szólította fel pártja aktivistáit, hogy Bajnai Gordon csütörtök este hatra szervezett fóruma előtt egy órával álljanak táblákkal, libahangú sípokkal a fórum miatt lezárt utca két végébe.

 

Bajnai Gordon, az Együtt 2014 elnöke a Radnóti Miklós Gimnáziumban (2120 Dunakeszi, Bazsanth Vince u. 10.) tart fórumot. A kisváros polgármestere – nagyfokú kulturáltságról, magyar nyelvismeretről és empátiáról téve tanúbizonyságot – helyesírási hibáktól hemzsegő ötletekkel látta el fanatikusait arra vonatkozóan, mit írjanak a transzparensekre.

 

Itt szólunk: eléggé jól érzékeljük, hogy Bajnai utónevét direkt írta kisbetűvel, azt azonban megjegyezzük, hogy személynév előtt kötelező kitenni a vesszőt. Annyira kötelező, hogy az általános iskola alsó tagozatán felhívják rá a figyelmet. Ami az empátiát illeti: a polgármester „tudni véli”, minek „örülne” Bajnai Gordon.

 

Nem készítettünk interjút az Együtt 2014 elnökével, de valószínűleg tényleg örül, ha nem is annak, amit a fórum napján szánnak neki.

 

Örülhet viszont annak, hogy már nemcsak a trafikkormány fél az ellenzéktől, hanem helyi szintű, alig jegyzett csatlósai is.

 

Örülhet annak is, hogy szivárog a fideszes kampánygépezet. Másképp a titkos levél nem terjedt volna el, csakis „tiszta” fideszes forrásból…

 

Hidassy Tóth Katalin főszerkesztő-helyettes jegyzete

További híreink
Milyen az igazi gerinckímélő iskolatáska?
Ha az ideális iskolatáskát keresnénk, akkor sem lehetne nehezebb dolgunk, hiszen mindenkinek más az, amit a legjobbnak vél. Lássuk, hogy mitől is jó egy iskolatáska!
2020-02-19 09:52:32, Hírek, Fókuszban Bővebben
Négymilliárdot szán a kormány „szurkolói programra”
2020-ban a foci-EB egyik helyszíne, 2027-ben pedig újra vizes világbajnokság házigazdája lesz Magyarország, az előkészületeket pedig már meg is kezdte a kormány.
2020-02-17 21:08:55, Hírek, Fókuszban Bővebben
Tippeljen: miért viszik egzotikus országokba a pénzünket Orbánék...?
600 millió eurós hitelkeretet biztosított Szaud-Arábiában Szijjártó Péter külügyminiszter. Miért?
2020-01-25 16:46:26, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az ellenzék szerint a kormány alkalmatlan a veszély kezelésére, a magyar polgárokat és képviselőit pedig nem p...
Bővebben >>