. Ma Simon napja van.
Haldoklik a Fidesz kampánygépezete?
2013-06-04 00:56:23
Haldoklik a Fidesz kampánygépezete?

Haldoklik a Fidesz kampánygépezete?

Dióssi Csaba e-mailje úgy terjed az interneten, mint a középkorban a pestis, és semmivel kevésbé se undorító. Dunakeszi fideszes polgármestere arra szólítja fel a párt helyi aktivistáit, hogy szervezzenek Bajnai-ellenes tüntetést.

 

Dióssi Csaba levelét megírta. Alattomban szólította fel pártja aktivistáit, hogy Bajnai Gordon csütörtök este hatra szervezett fóruma előtt egy órával álljanak táblákkal, libahangú sípokkal a fórum miatt lezárt utca két végébe.

 

Bajnai Gordon, az Együtt 2014 elnöke a Radnóti Miklós Gimnáziumban (2120 Dunakeszi, Bazsanth Vince u. 10.) tart fórumot. A kisváros polgármestere – nagyfokú kulturáltságról, magyar nyelvismeretről és empátiáról téve tanúbizonyságot – helyesírási hibáktól hemzsegő ötletekkel látta el fanatikusait arra vonatkozóan, mit írjanak a transzparensekre.

 

Itt szólunk: eléggé jól érzékeljük, hogy Bajnai utónevét direkt írta kisbetűvel, azt azonban megjegyezzük, hogy személynév előtt kötelező kitenni a vesszőt. Annyira kötelező, hogy az általános iskola alsó tagozatán felhívják rá a figyelmet. Ami az empátiát illeti: a polgármester „tudni véli”, minek „örülne” Bajnai Gordon.

 

Nem készítettünk interjút az Együtt 2014 elnökével, de valószínűleg tényleg örül, ha nem is annak, amit a fórum napján szánnak neki.

 

Örülhet viszont annak, hogy már nemcsak a trafikkormány fél az ellenzéktől, hanem helyi szintű, alig jegyzett csatlósai is.

 

Örülhet annak is, hogy szivárog a fideszes kampánygépezet. Másképp a titkos levél nem terjedt volna el, csakis „tiszta” fideszes forrásból…

 

Hidassy Tóth Katalin főszerkesztő-helyettes jegyzete

További híreink
Hogyan ajándékozz férfi cipőt?
A férfiak cipőválasztása kicsit eltér a hölgyekétől, így egyáltalán nem vagyunk könnyű helyzetben, amikor nő létünkre cipőt szeretnénk ajándékozni egy férfinak. A követke...
2020-10-15 19:45:30, Hírek, Fókuszban Bővebben
A „nyóckerből” a budai várba - a konzervatív kormánysajtós liberális lazasággal szerzett lakást
Rákay Philip és felesége lakáscsere útján jutott hozzá egy 60 négyzetméteres, kétszobás bérlakáshoz a Bécsi kapu téren egy műemlék épületben, amit néhány éve 70 millió fo...
2020-10-04 13:51:37, Hírek, Fókuszban Bővebben
Budapest díszpolgára lett Demszky Gábor és Tarlós István
„Felkapta a fejét” a közvélemény annak hallatán, hogy Karácsony Gergely főpolgármester a város rangos kitüntetését adományozná elődeinek. Mára a terv megvalósult. Tarlós ...
2020-10-01 20:02:27, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Kis híján háromszázmillió forint támogatást kapott a Nemzeti Filmintézettől a kormányközeli újságíró, publicis...
Bővebben >>