. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Hatékony testápolás Vanilla Pumpkin készítmények által
2019-11-21 13:53:57
Hatékony testápolás Vanilla Pumpkin készítmények által

Hatékony testápolás Vanilla Pumpkin készítmények által

A madagaszkári vanília finoman édes és kellemesen meleg aromája, valamint a sütőtök fantasztikus harmóniában egyesül ezekben a készítményekben a juharszirup, a sült tökmag és a mandula ellenállhatatlan elegyével. Ha egyszer is kipróbálod, többé nem fogsz másra vágyni. Cikkünkben részletesen is bemutatjuk tehát a The Body Shop Vanilla Pumpkin kollekció tagjait, mert azt szeretnénk, hogy Te is megtapasztald ezeknek a minőségi készítményeknek a lélegzetelállító hatását.


Frissítő fürdőzés Vanilla Pumpkin tusfürdővel

 

Egy borongós, fárasztó és hosszú őszi nap végeztével nagy valószínűség szerint kevés dolog esik jobban egy pihentető forró fürdőnél. Szerintünk ehhez feltétlenül érdemes kipróbálnod a The Body Shop Vanilla Pumpkin tusfürdőt. Hogy miért?

 

Egyrészt abszolút szappantól mentesnek számít, mégis habos készítmény. Az előállítás során Közösségi Kereskedelemből származó etióp mézzel gazdagították, ennek köszönhetően egészen gyengéd módon képes tisztítani és ápolni a bőrt. Ha egyszer kipróbálod, többé elképzelhetetlennek tartod majd az illatos őszi habfürdőket nélküle. A páratlan illatának hatására Te is könnyedén ellazulsz majd a hosszadalmas nap végén, miközben a tusfürdő gyengéden tisztítja és ápolja a bőröd felületét.


Hosszan tartó hidratálás Vanilla Pumpkin testvaj segítségével

 

Egy-egy kellemes forró fürdő után rögvest érdemes gondoskodnod a bőröd megfelelő hidratálásáról is. Ehhez tökéletes választás lehet a termékcsalád testvaja, amelyet egészen egyszerű mozdulatokkal tudsz felvinni a testedre. A kifejezetten pozitív hatása annak is köszönhető, hogy abszolút bővelkedik az ápoló és természetes alapanyagokban. Egyaránt található benne kameruni méhviasz, brazil szója- és babassu olaj, ghánai shea- és kakaóvaj, illetve nicaraguai szezámmagolaj is.

 

A minőségi összetevőknek köszönhetően gazdagon képes táplálni, puhítani és simává varázsolni a bőr felületét. Ráadásul kellemesen meleg, andalítóan édes illatot hagy maga után.


Eredményesen a száraz és töredezett bőr ellen Vanilla Pumpkin kézkrém által

 

A hűvösebb évszakok beköszöntével bizony mindenképpen érdemes óvnod a kezeid a kellemetlen kiszáradás ellen. Pontosan ezért célszerű mindig a táskádban tartani olyan kézkrémet, amely megvéd a hideg szél okozta negatív hatásokkal szemben. A The Body Shop kínálatában elérhető Vanilla Pumpkin kézkrém ghánai sheavajjal, brazil szója- és babassu olajjal gazdagítva képes gondoskodni arról, hogy a kézfejed a legzordabb körülmények között se száradjon ki.

 

(x)

Utoljára frissítve: 2019-11-21 13:56:57

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Bal...
Bővebben >>