. Ma Auguszta napja van.
Hogyan ajándékozz férfi cipőt?
2020-10-15 19:45:30
Hogyan ajándékozz férfi cipőt?

Hogyan ajándékozz férfi cipőt?

Milyen típusú férfinak ne ajándékozzunk cipőt? 

 

Ma is vannak olyan emberek, akiket régi babonák és hiedelmek szellemében neveltek fel, és még a mai napig is képesek véresen komolyan venni azokat. Az ilyen személyekkel nagyon tapintatosnak kell lennünk, mert egy, a számukra nem megfelelő ajándék akár sértő is lehet. 

 

Annak sem érdemes cipőt ajándékozni, aki nagyon nem érdekelt a divat iránt, vagy kevésbé ad a megjelenésre, számára ugyanis talán ez értéktelen ajándéknak minősülhet. 

 

Végül akkor se vágj bele a cipőajándékozásba, ha nem ismered a személy cipőméretét 100%-ban, mert ilyenkor előfordulhat, hogy rossz méret mellett döntesz!

 

Bokacipők

 

Az ősz legkedveltebb férfi darabjai a bokacipők, amelyek tökéletesen melegítik a lábat az őszi napokon, mégis kellő szellőzést biztosítanak. Ma már kaphatóak lezserebb és elegánsabb bokacipők egyaránt. Számos cipő Soft Fit technológiával van ellátva, amelynek köszönhetően rendkívül jól illeszkednek a lábhoz. 

 

Bakancsok

 

A bakancsokat már a téli időszakra érdemes elővenni, vastag textilbélésük ugyanis rendkívül melegen tartja a lábakat. Ezek divatos desingnal, memóriahabos talpbetéttel és többnyire fűzős felső résszel vannak ellátva. Könnyen felveszik a talp formáját, és segítenek eloszlatni a rájuk nehezedő nyomást, felső részük pedig még vízlepergető tulajdonságokkal is rendelkezik. 

 

A LifeStyleShop férfi bakancsai között különböző fazonú cipőkkel találkozhatsz, ennek köszönhetően minden stílusú férfi számára akad egy kiváló darab!

 

Milyen márkák ajánlottak?

 

Csak olyan cipőt érdemes ajándékba adni, amelyek hosszú távon is kitartanak, strapabíróak, de ezen kívül kényelmesek, rugalmasak és divatosak is. Szerencsére ma több márkanév is akad, amelyek eleget tesznek ezeknek az elvárásoknak.

 

A Bugatti például az exkluzivitással irható le. Az elegáns cipők mellett a sportcipők, a félcipők és a papucsok is megtalálhatóak a kínálatban. Cipői mellett minőségi táskái is nagyon népszerűek. 

 

Aztán ott van még a Rieker is, melynek kínálata hasonlóan széles. Ez a márka viszont leginkább az ún. Antistress rezgéscsillapító technológiájáról híres, amely kényelmes hatást kelt. 

 

Bármelyik márkát is választod, biztosan nem fogsz csalódni, ezek már a gyártásra és a készítés során felhasznált alapanyagokra, előállítási technológiára is nagy hangsúlyt fektetnek. Ha figyelemmel kíséred a felsoroltakat, biztosan tökéletes ajándékkal lepsz majd meg egy boldog úriembert!

Utoljára frissítve: 2020-10-15 19:45:58

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnö...
Bővebben >>