. Ma Márk napja van.
Így képzeljük el az otthonunkban a Bluetooth lámpa használatát
2021-05-17 11:59:32
Így képzeljük el az otthonunkban a Bluetooth lámpa használatát

Így képzeljük el az otthonunkban a Bluetooth lámpa használatát

A cikkben ezekkel a kérdésekkel foglalkozunk. Rendkívül izgalmas terület lesz tehát a fókuszban, ugyanis a Bluetooth lámpatestek témaköre friss, ropogós és borzasztóan különleges területnek számít.

 

Tegyük gyorsan tisztába, hogyan is működik alapvetően egy Bluetooth lámpa?

 

A hagyományos értelemben vett lámpatestekkel összevetve a legfontosabb különbség a vezérlésben keresendő. Egy korszerű Bluetooth lámpa esetében ugyanis hiába is keressük a fali kapcsolót, erre egyáltalán nincs szükség.

 

Merthogy a Bluetooth lámpa vezérlése vagy egy speciálisan erre a célra kifejlesztett távirányító vagy pedig az okostelefonunk segítségével történik. Igen, pontosan olyan klassz és innovatív dolog ez, ahogyan első olvasásra is tűnhet.

 

Persze a hatás kedvéért azért vegyük át részletesen, hogyan is néz ki a Bluetooth lámpa használata a gyakorlatban.

 

A gyakorlatban ezt a kényelmet teszi lehetővé a Bluetooth lámpa használata

 

Képzeljük el, ahogy otthon a kanapén pihenve mondjuk a televíziót nézzük. Odakint kezd sötétedni, úgyhogy a gyengülő fényviszonyok miatt szeretnénk lámpát kapcsolni. Ha ez a lámpatest Bluetooth lámpa, akkor ehhez a mozzanathoz fel sem kell kelnünk a helyünkről.

 

Egyszerűen csak fogjuk a távirányítót, vagy megnyitjuk az okostelefonos alkalmazást, és már szabályozhatjuk is a Bluetooth lámpa működését. Ha pedig maga a szerkezet fényerő-szabályozóval is el van látva, akkor a szabályozás nem merül ki a szimpla le- és felkapcsolásban.

 

Merthogy a hangulatunkhoz, az elvégezni kívánt feladatokhoz vagy bármilyen más tényezőhöz mérten azt tudjuk beállítani, hogy a Bluetooth lámpa egész pontosan milyen árnyalatban és mennyire erősen világítson.

 

A kényelmen túl a következő előnyei lehetnek a Bluetooth lámpa alkalmazásának

 

A Bluetooth lámpa rendszeres használata akár funkcionalitás szempontjából is előnyös lehet. Mivel a fényerőt tényleg maximális precizitással tudjuk állítani, ennélfogva az energiafelhasználás mértéke abszolút racionális lehet.

 

Különösen akkor, hogyha az egyébként korszerű Bluetooth lámpatestet fejlett LED fényforrással látjuk el. Ezáltal ugyanis még többet takaríthatunk meg az energiafelhasználás szempontjából. Miközben arról se feledkezzünk meg, hogy a LED izzók várható élettartama is jóval hosszabb.

 

Mindezen felül a Bluetooth lámpa használatának van egy elképesztően klassz mivolta. Annyira újszerű és innovatív megoldásról van szó, hogy valószínűleg hónapokon keresztül rá fogunk csodálkozni. Nem beszélve a hozzánk érkező vendégek csodálkozó tekintetéről.

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>