. Ma Izidor napja van.
Kampánycsend-sértés Vácott
2013-09-08 16:42:52
Kampánycsend-sértés Vácott

Kampánycsend-sértés Vácott

Időközi önkormányzati választást tartanak ma Vác belvárosában. Bár éjféltől mindenkire érvényes a kampánycsend, a  szavazókörökben Kovács Ágnes fideszes jelölt plakáterdeje fogadja az embereket. Többen amiatt telefonáltak a helyi MSZP-irodába, hogy az NBH emberei megfélemlítették őket.

 

Ez az NBH nem az az NBH. Akik a váci szavazókörökben figyelnek, egy helyi biztonsági cég alkalmazottai. Ezzel kapcsolatban a helyi MSZP választási irodáját többen felhívták azzal a kérdéssel, hogy biztonsági őrök jelenléte befolyásolhatja-e a szavazókat.

 

A biztonsági emberek mellett a szavazókörök előtt a kampánycsendet megsértve Kovács Ágnes fideszes jelölt mosolyog a szavazni érkezőkre több példányban. A nyitott kétágú létrához hasonló plakáttartó másik oldalán mindenkinek megköszönik, hogy a jobboldal közös jelöltjére szavazott.

 

Enyhén szólva csúsztatás, hisz saját jelöltet indított a Jobbik, és a választáson három – közismerten jobboldali – független jelölt is indult, de a Fidesztől nem is várhatunk mást.

 

Ez összesen annyiban érdekes, hogy a jobboldali szavazatok öt részre aprózódnak, míg baloldalon az MSZP és a DK együtt indította Terényi Attilát

 

Szinte természetes, hogy ilyen körülmények közt mindent bedobnak, de van egy apróság, ami mellett nem lehet elmenni: a „közös” jobboldali jelölt támogatói.

 

A plakát szerint Kovács Ágnest sorrendben a következők támogatják: KDNP, Fidesz, illetve az Aldi.

 

Hogy az Aldi mikor lépett fel a politika porondjára, és egyáltalán tudnak-e erről a tulajdonosai, arról nincs információnk..

 

Képgaléria--->>>

Képgaléria2--->>>

HTK

Utoljára frissítve: 2013-09-08 18:34:57

További híreink
Milyen az igazi gerinckímélő iskolatáska?
Ha az ideális iskolatáskát keresnénk, akkor sem lehetne nehezebb dolgunk, hiszen mindenkinek más az, amit a legjobbnak vél. Lássuk, hogy mitől is jó egy iskolatáska!
2020-02-19 09:52:32, Hírek, Fókuszban Bővebben
Négymilliárdot szán a kormány „szurkolói programra”
2020-ban a foci-EB egyik helyszíne, 2027-ben pedig újra vizes világbajnokság házigazdája lesz Magyarország, az előkészületeket pedig már meg is kezdte a kormány.
2020-02-17 21:08:55, Hírek, Fókuszban Bővebben
Tippeljen: miért viszik egzotikus országokba a pénzünket Orbánék...?
600 millió eurós hitelkeretet biztosított Szaud-Arábiában Szijjártó Péter külügyminiszter. Miért?
2020-01-25 16:46:26, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy reményeik szerint minden magyar állampolgár értesüljön a szombattól...
Bővebben >>