. Ma Simon napja van.
Kampánycsend-sértés Vácott
2013-09-08 16:42:52
Kampánycsend-sértés Vácott

Kampánycsend-sértés Vácott

Időközi önkormányzati választást tartanak ma Vác belvárosában. Bár éjféltől mindenkire érvényes a kampánycsend, a  szavazókörökben Kovács Ágnes fideszes jelölt plakáterdeje fogadja az embereket. Többen amiatt telefonáltak a helyi MSZP-irodába, hogy az NBH emberei megfélemlítették őket.

 

Ez az NBH nem az az NBH. Akik a váci szavazókörökben figyelnek, egy helyi biztonsági cég alkalmazottai. Ezzel kapcsolatban a helyi MSZP választási irodáját többen felhívták azzal a kérdéssel, hogy biztonsági őrök jelenléte befolyásolhatja-e a szavazókat.

 

A biztonsági emberek mellett a szavazókörök előtt a kampánycsendet megsértve Kovács Ágnes fideszes jelölt mosolyog a szavazni érkezőkre több példányban. A nyitott kétágú létrához hasonló plakáttartó másik oldalán mindenkinek megköszönik, hogy a jobboldal közös jelöltjére szavazott.

 

Enyhén szólva csúsztatás, hisz saját jelöltet indított a Jobbik, és a választáson három – közismerten jobboldali – független jelölt is indult, de a Fidesztől nem is várhatunk mást.

 

Ez összesen annyiban érdekes, hogy a jobboldali szavazatok öt részre aprózódnak, míg baloldalon az MSZP és a DK együtt indította Terényi Attilát

 

Szinte természetes, hogy ilyen körülmények közt mindent bedobnak, de van egy apróság, ami mellett nem lehet elmenni: a „közös” jobboldali jelölt támogatói.

 

A plakát szerint Kovács Ágnest sorrendben a következők támogatják: KDNP, Fidesz, illetve az Aldi.

 

Hogy az Aldi mikor lépett fel a politika porondjára, és egyáltalán tudnak-e erről a tulajdonosai, arról nincs információnk..

 

Képgaléria--->>>

Képgaléria2--->>>

HTK

Utoljára frissítve: 2013-09-08 18:34:57

További híreink
Hogyan ajándékozz férfi cipőt?
A férfiak cipőválasztása kicsit eltér a hölgyekétől, így egyáltalán nem vagyunk könnyű helyzetben, amikor nő létünkre cipőt szeretnénk ajándékozni egy férfinak. A követke...
2020-10-15 19:45:30, Hírek, Fókuszban Bővebben
A „nyóckerből” a budai várba - a konzervatív kormánysajtós liberális lazasággal szerzett lakást
Rákay Philip és felesége lakáscsere útján jutott hozzá egy 60 négyzetméteres, kétszobás bérlakáshoz a Bécsi kapu téren egy műemlék épületben, amit néhány éve 70 millió fo...
2020-10-04 13:51:37, Hírek, Fókuszban Bővebben
Budapest díszpolgára lett Demszky Gábor és Tarlós István
„Felkapta a fejét” a közvélemény annak hallatán, hogy Karácsony Gergely főpolgármester a város rangos kitüntetését adományozná elődeinek. Mára a terv megvalósult. Tarlós ...
2020-10-01 20:02:27, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Budapest több helyszínén, Székesfehérváron és Sopronban is a náci időket idéző plakátokat ragasztott fel a Hat...
Bővebben >>