. Ma Márk napja van.
Kifütyülték Orbánt
2013-09-02 12:55:03
Kifütyülték Orbánt

Kifütyülték Orbánt

Orbán Viktor miniszterelnök avatta fel Törökbálinton a Bálint Márton Általános Iskola és Középiskolát, valamint a tőszomszédságában épült Sportközpontot. A ceremónián megjelentek a TEK, a DK-val szövetséges ifjúsági szervezet, az IDE és a HaHa úttörő egyenruhás képviselői, továbbá a trafikmutyi egyik fülyülő áldozata.

 

Az új iskola és sportközpont átadásához összejött minden: ünneplőbe öltözött diákok és tanárok, Orbán Viktor miniszterelnök, sőt, még Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter, kiflikedvelő Selmeczi Gabriella, Szász Jenő, Székelyudvarhely volt polgármestere, jelentleg a Nemzetstratégiai Kutatóintézet vezetője, valamint a rokkantparkolókból ismert Hajdú Péter tévés műsorvezető és felesége is megjelent. Elvégre nem mindennap adnak át iskolát, meg kell adni a módját!

 

Az ünnepséget az ellenzék képviselői se hagyhatták ki. Igaz, nem voltak sokan, de a HaHa úttörő egyenruhába öltözött, „Éljen Viktor, éljen a párt!” szlogent skandáló, szórólapokat osztogató képviselői épp úgy nem maradtak észrevétlenek, mint az a neve elhallgatását kérő ex trafikos, aki füttyszóval igyekezett megzavarni a ceremóniát.

 

– Családi vállalkozásban huszonöt évig dolgoztunk egy trafikban – mondta a XI. Kerületi Hírhatár kérdésére az Anonim Mutyiáldozat. – A dohánymaffiának köszönhetően már állásom sincs. Nem vigasz, hogy sokan jártunk így, és az sem, hogy nemcsak ebben az üzletágban. Sok ismerősöm a játékgépek felszámolása óta keres hiába munkát.

 

 Ennyit az egymillió munkahely teremtéséről. Lassan a munkahelyek felszámolása éri el az egymilliót…

 

A rendőrök tették a dolgukat: igazoltattak. Többek közt Szarvas Koppány Bendegúzt, aki a Demokratikus Koalícióval szövetséges Ifjú Demokraták (IDE) képviseletében emelt magasba egy „Hol a pedagógus-béremelés, Viktor?”, illetve egy „Kisebb tandíjat stadionok helyett” feliratú táblát.

 

– Az volt a célunk, hogy szembesítsük Orbán Viktort az oktatásban okozott rombolásukkal – fejtette ki a fiatal demokrata –, amit egy presztizs beruházással nem lehet elfedni. A miniszterelnök daliás alakja elveszett a tömegben, de a béremelésre vonatkozó táblánkat talán látta, ha mi őt nem is. Az ablaknál ülő diákok mindenesetre elolvasták és nyilvánvalóan tetszett nekik. Szegény tanároknak nem kis erőfeszítésükbe került figyelmüket visszairányítani a miniszterelnökre.

 

Képgaléria--->>>

 

htk

Utoljára frissítve: 2013-09-02 12:58:08

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj m...
Bővebben >>