. Ma Auguszta napja van.
Kölcsönfelvétel a kényelmes fotelből, vagyis az Otthoni Szolgáltatás előnyei
2020-11-24 19:55:31
Kölcsönfelvétel a kényelmes fotelből, vagyis az Otthoni Szolgáltatás előnyei

Kölcsönfelvétel a kényelmes fotelből, vagyis az Otthoni Szolgáltatás előnyei

A cikkben részletesen is megmutatjuk, hogy mi mindent kapunk a külön díj ellenében kérhető opció keretei között, és milyen előnyei lehetnek ennek a döntésnek.

 

Mostanság nem túl előnyös elhagyni az otthonunkat és személyesen intézni az ügyeinket

 

A 2020-as esztendő és a vele érkező járványhelyzet alapjaiban borította a hétköznapjainkat. Egyébként sem volt épp a legkellemesebb teendők egyike hosszasan utazni, majd sorban állni, most pedig ennek még egy plusz egészségügyi kockázata is keletkezett. Amennyiben a céljaink megvalósításához, esetleg egy probléma áthidalása kapcsán kölcsönre van szükségünk, akkor alapesetben be kellene fáradnunk a választott pénzintézet egyik fiókjába.

 

Szerencsére ma már ennek a kiküszöbölésére is létezik hatékony megoldás, amivel elkerülhető mindenféle utazás, sorban állás és egészségügyi kockázat.

 

A kölcsön felvételéhez ma már nem feltétlenül kell személyesen befáradnunk a pénzintézetbe

 

A Providentnél igényelhető Otthoni Szolgáltatás egy külön díj ellenében kérhető kiegészítő opciónak számít. Tetszés szerint választható akár heti, vagy havi törlesztésű kölcsönkonstrukció mellé, függetlenül a felvenni kívánt pénzösszeg mennyiségétől.

 

A hozzáadott értékét röviden úgy foglalhatjuk össze, hogy a pénz házhoz érkezik. Vagyis el sem kell hagynunk az otthonunkat, mert a pénzintézet illetékes munkatársa hozzánk érkezik. Nincs tehát dugóban várakozás, tömegközlekedés, no és persze a sorszámhúzást, majd a hosszas ügyintézést is elkerülhetjük.

 

Mindenképp javasolt lehet tehát fontolóra venni az Otthoni Szolgáltatás igénybevételét akkor, ha a lakóhelyünk, az egészségügyi helyzetünk vagy éppenséggel a komfortérzetünk miatt inkább az otthon megnyugtató kényelmét élvezve intéznénk a kölcsönfelvételt.

 

Így működik a kölcsönfelvétel az Otthoni Szolgáltatáson keresztül

 

A folyamat első lépéseként a pénzintézet egyeztet velünk egy időpontot. Aztán a megbeszéltek szerint házhoz jön az illetékes munkatárs, magával hozva az ügyintézéshez szükséges mindenféle dokumentációt. Vagyis a lakásunkban kerülhet sor az adatok egyeztetésére, majd pedig a hitelbírálatra is. De a legjobb csak ezt követően jön.

 

Alapesetben a folyósításra több munkanapot is várnunk kellene, viszont az Otthoni Szolgáltatással ez megspórolható. Vagyis a sikeres hitelbírálat után ott helyben, készpénzes formában meg is kapjuk a felvenni kívánt pénzmennyiséget. Ráadásul a törlesztések intézése miatt sem kell banki utalásokkal bajlódnunk. A munkatárs ugyanis a megbeszéltek szerint fog felkeresni minket, tehát vele kényelmesen intézhetjük a törlesztőrészletek visszafizetését.

 

A szolgáltatás díja nem része a THM-nek. A THM 5,7 %.

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Megtorpant az online vásárlás korábbi növekedési üteme - állapította meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósá...
Bővebben >>