. Ma Eszter napja van.
Mikulás az Oltalomnál
2013-12-06 21:45:38
Mikulás az Oltalomnál

Mikulás az Oltalomnál

A Demokratikus Koalíció újbudai alapszerve több szálon kötődik az Oltalom Karitatív Egyesülethez. Lassan egy éve „Narancsbegyűjtés” címen minden szerda délelőtt gyümölcsöt, tartós élelmiszert, játékot, ruhát és minden mást gyűjtenek a Fehérvári úti piac előtt. A néhány hónapja létrejött Egy Mosoly Egyesület elnöke Rádi Károly XI. kerületi DK-s, alelnöke pedig az alapszerv elnöke, dr. Bács Márton.

 

Az Egy Mosoly Egyesület megalakulása óta igyekszik segíteni az Oltalom Karitatív Egyesület által fenntartott tanintézményeknek. Mikuláskor több meglepetéssel érkeztek.

 

Elsőként Fekete Márton, a Fekete Mamba Sportegyesület alapító elnöke érkezett Juhász Tamás ju-jitsu világbajnok társaságában, hogy bejelentse: a Wesley János Iskola négy legjobb tanulója év végén részt vehet egy tizenkét alkalomra szóló ingyenes önvédelmi tanfolyamon. A diákok akkora örömmel fogadták a bejelentést, hogy a bejelentést követő beszélgetés során Fekete Márton azt mondta, hat-nyolc gyerekről is lehet szó.

 

Az Egy Mosoly természetesen a Mikulásról se feledkezett meg, akit az óvodások fogadtak kitörő örömmel, és előadták a jeles alkalomra megtanult dalocskákat. A kicsik az édesség mellett örömmel fogadták az arcfestést is. A korosztályukra jellemző tolongás elmaradt, hisz az óvodában már megtanulták, hogy mindenből kap mindenki, ha kivárja a sorát.

 

Galéria -->

Utoljára frissítve: 2013-12-07 19:53:39

További híreink
Eladták Kádár János egykori sofőrjének palotáját
Több mint két évtizedes kísérletezés után sikerült új tulajdonost találni a Bócsi-kastélyra, amelyet a Kádár János sofőrjéből lett milliárdos, Bócsi András építtetett.
2024-05-12 10:08:59, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Udvaros Dorottyát 22 év után kirúgták a Nemzeti Színházból
Udvaros Dorottya, a Nemzet Színésze, 22 év után elhagyja a Nemzeti Színházat, miután Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg a szerződését.
2024-05-04 09:41:26, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Szóval itt van ez a Magyar Péter
Láttam, de mivel utálom a tömeget, túl közel nem merészkedtem hozzá. Most, hogy meghallgattam a Puzsérral lefolytatott "hard talk" műsorát, veszem a bátorságot először ös...
2024-05-04 09:41:25, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) felháborodásának adott hangot egy szabadversben, amelyben bejel...
Bővebben >>