. Ma Auguszta napja van.
Mire érdemes figyelni menyasszonyi ékszerek választásakor?
2021-10-13 18:49:00
Mire érdemes figyelni menyasszonyi ékszerek választásakor?

Mire érdemes figyelni menyasszonyi ékszerek választásakor?

Kérdések százai, amik mind választ és megoldást várnak. De vajon ki gondol a ruhán túl a menyasszonyi ékszerekre is?

 

Ne légy karácsonyfa!

 

Mint az élet oly sok területén, az esküvői készülődés során is vannak olyan feladatok, amikor igaz a mondás, hogy a kevesebb néha több. A menyasszonyi ékszerek kiválasztása is pont ebbe a kategóriába tartozik, hiszen ki szeretne az esküvőjén egy karácsonyfához hasonlítani?!

 

Első lépésként javasoljuk, hogy csinálj sorrendet, amit be is tartasz. Gondolunk itt arra, hogy ahhoz, hogy a ruha harmonizáljon az ékszerrel, mindenképp arra van szükség, hogy előbb vegyük vagy kölcsönözzük a ruhát, majd ahhoz keressünk ékszert. Fordított esetben könnyen eljuthatunk a túldíszített, túl csillogó kinézethez. Ha hangsúlyos nyakláncot viselsz, akkor csakis szolid fülbevalót válassz mellé, és ha nem hordtál korábban karkötőt, akkor ezt nem most kell elkezdeni. 

 

Azt pedig semmiképp sem szabad elfelejteni, hogy az est fénypontja a karikagyűrű, így azt egy ékszernek sem illik túlragyognia.

 

Mindig figyelj a stílusokra!

 

Nagyon fontos szempont, hogy az ékszer minden esetben a ruhához passzoljon. Éppen ezért nem mindegy a kivágás, a díszítés és alapvetően az esküvő stílusa sem. Vegyük például, hogy egy szolid, dísztelen felsőrésszel rendelkezik a menyasszonyi ruha. Ebben az esetben nyugodtan választhatsz csillogó és sziporkázó nyakéket, míg ha alapvetően díszített a ruha mellrésze, akkor inkább egy szolid láncot válassz. 

 

A medálok többnyire szív alakú dekoltázs mellett mutatnak igazán jól, de ebben az esetben a fülbevaló lehetőség szerint ne legyen hangsúlyos. Ha szereted a karkötőket, akkor nyugodtan válassz menyasszonyi ékszernek is, de ha még nem próbáltad, akkor biztosan zavarni fog. 

 

Ugyanez a helyzet a tiarával is, mivel nagyon fontos, hogy ezt az ékszert tudjuk viselni. Tehát tengerparti esküvőhöz vagy rövid ruhához semmiképp nem javasoljuk, mivel ez egy méltóságteljes kiegészítő. Ugyanez a helyzet a backdroppal is, mivel ezt csak akkor érdemes viselni, ha kellően mélyen dekoltált hátul a ruha, és párhuzamosan más ékszert nem viselünk mellé. Amennyiben más nyakék is tervben van, akkor alaposan át kell gondolni, hogy melyik is legyen hangsúlyosabb, hiszen a túl csillogó soha nem menyasszonyhoz méltó.

 

Ez a kis rövid kedvcsináló talán engedett némi betekintést a menyasszonyi ékszerek színes világába, de ha még több csillogásra vágysz, akkor nézz körül az Ékszerpalota webáruházban, ahol garantáltan a legszebb menyasszonyi ékszerek várnak: nyakláncok, medálok, gyűrűk, fülbevalók és még sok más izgalmas kiegészítő.

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – ak...
Bővebben >>