. Ma Emma napja van.
Novák szerint homoszexuális vagy zsidó lobbinak engedelmeskedik a kormány
2013-06-13 15:06:06
Novák szerint homoszexuális vagy zsidó lobbinak engedelmeskedik a kormány

Novák szerint homoszexuális vagy zsidó lobbinak engedelmeskedik a kormány

Az Origo információi szerint Alföldi Róbert színházat kap, ha az átadás-átvételnél jól viselkedik. Erre reagálva Novák Előd, a Jobbik elnöke a Parkszínpadon tartott sajtótájékoztatót, ahol többek közt kijelentette: „most épp homoszexuális vagy zsidó lobbi az, aminek engedelmeskedik a kormányzat”.

 

Aha! Mert a regnáló magyar kormány az engedelmességéről híres. Az EU-nak is úgy nyal, hogy nézni is kínos…

 

Novák Előd talán elhiszi, amit mond. Szerinte fel kell tenni a kérdést, milyen nyomásnak engedelmeskedik a kormányzat.

 

– Alföldi mögött rendkívül komoly lobbiszervezetek állnak – jelentette ki. – Amikor már Ferenc pápa is elismeri, hogy még a Vatikánban is megtalálható a „melegjobb”, és amikor a Zsidó Világkongresszussal kapcsolatban rendkívül elszaporodnak azok a jelenségek, hogy különböző zsidó szervezetek beleszólnak a magyar politikába vagy kultúrába, akkor erről beszélni kell.

 

A képviselő hangsúlyozta: nemcsak a jobbik önérzetét sérti, hogy a zsidó szervezetek akár külföldről is magyar belügyekbe avatkoznak, és nemcsak az „ízlését sérti, hogy különböző homoszexuális, provokatív megnyilvánulásokkal borzolják a kedélyeiket”, hanem ez már nemzetbiztonsági kockázatot is jelent.

 

Novák Előd feltűnően sokat „tud” a „homoszexuális lobbiról”.Szerinte erős politikai befolyással rendelkezik, hisz a homoszexuálisoknak nincs családjuk, ezért sok szabadidejük van. A pénzük is rengeteg, mert nem kell családra, gyerekekre költeniük. Ténymegállapításaira hagyatkozva a Jobbik alelnöke kijelentette, hogy „ilyen zsarolásnak” a kormányzat nem engedhet.

 

Az valószínűleg meg se fordult a fejében, hogy a homoszexuálisoknak is lehetnek rokonaik, rokonságukban gyerekek, mi több – horribile dictu! – élhetnek párkapcsolatban. Ha ugyanis Novák gondol erre, akkor talán kénytelen elismerni, hogy az általa „homoszexuális lobbiként” emlegetett zsarolóbrigádnak nincs ideje kormányzatot zsarolni, mert a rokonokkal foglalkozik, rájuk költi a pénzét.

 

Újságírói kérdésre, miszerint honnan veszi, hogy Alföldi Róbert meleg, Novák azt felelte, hogy szerinte az. Látszik rajta, és nem is rejti véka alá.

 

Végezetül kiderült, egyrészt azért választotta mondandója helyszínéül a Budai Parkszínpadot, mert a Parlamentben a tiszteletlenségért büntetés jár, másrészt a Jobbik szeretné, ha Koltay Gábor rendezhetne itt valami szépet.

 

Foto: Fn24, Neményi Márton

Utoljára frissítve: 2013-06-13 15:06:36

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>